Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל

דוד אלעזר 30, תל אביב

03-6017777

כשמסעדת “הזקן והים” חושבת באיטלקית התוצאה היא “סיקיליה” – מסעדה איטלקית מבית היוצר שלה, השוכנת בנמל יפו, על רקע הסירות, הגלים והשקיעות. למקום עיצוב כפרי-מודרני של ניר פורטל ומרפסת שווה הפונה אל הים, וכמובן – תפריט שופע בסגנון בישול איטלקי-סציליאני מעולה, עם פסטות, רביולי ופיצות, כמו גם שלל מאכלי דגים ובשר מעולים.

האנגר 101, רציף העלייה השנייה , נמל יפו

077-9968385